Kuidas, see kõik algas

Kuidas, see kõik algas

Kuidas, see kõik algas 2560 1702 ITSERKKI

Kunagi, kui sai loodud instagrami kasutaja mõtlesin pikalt, mida nimeks panna. Proovisin kõike: värve, puuvilju isegi köögitarbeid… Kuid lõpuks mingi hetk ma taandusin lihtsusele või tegelikult kõige raskemale kohale endas- nimi. Eestlaste jaoks olen ma siiski Erki, mitte Erkki (kuradi soomlane).

Ma isegi ei mäleta hetke, mil ma selle peale tulin. Ilmselt, keegi kuskil sõpradega väljas istudes küsis, kas sul insta on ja mis see on. See oli nagu välk selgest taevast, et see on erkki- It’sErkki. Instagram ei toetanud ega toeta siiamaani erinevaid sümboleid ja tühikuid kasutajanimes. Ilmselt, kui oleks toetanud oleks saanud ka see nimi valitud.

On ka olnud kordi, kus hommikul ärkan üles Tallinnas lõunal olen Pärnus ja õhtul avastan end Tartus.

Väiksest peale olen reisinud mõõda Eestit ja kolanud nii mõneski kohas kus tüüpiline tallinnast pärit inimene pole käinud. Ilmselt kronoloogiliselt oleks raske välja tuua millal ja kus olen olnud aga üks erilisemaid kohti oli Kihnu. Ilmselt, neid kes seal on käinud nendele ka on meeldinud- minule küll.

Fun fact: kogusin isegi vahepeal bussipileteid ja lugesin aastas kokku mitu kilomeetrit olen elanud bussis. Sain peaaegu ~50 000 km aga see pole kindlasti mu iga aastane trend. Hetkel ikka mugavus ka maksab ning tuleb ringi liikuda autoga.

Seega liikumine on saatnud mind juba ammu. Liigun palju ringi, avastan uusi kohti ja proovin alati teha enda elu huvitavaks. Hiljuti oli ka olukord, kus kutsusin sõbranna välja jalutama- käisime kohtades, kus isegi tema, kes ta siin kandis on elanud ~30 aastat pole käinud.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KÕIGE TÄHTSAM ON, ET SULLE MEELDIB SEDA TEHA

TURUNDUS

ALGAB SIIT

Loomingulisus – Turundus, veebilehed ja reisimine

Kontaktvorm

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.