Kreenholm & Kremli Ööbikud

Kreenholm & Kremli Ööbikud

Kreenholm & Kremli Ööbikud 1200 628 ITSERKKI
Ida-Virumaal üks lahedamaid etendusi toimub Kreenholmis ning seni üks lahedamaid kohta, kus ma kunagi käinud olen. Üldiselt Narva satun ma tihti, aga Kreenholmi pole oma jalga enne tõstnud. Alati, kui Kreenholmi minna soovisin leidus 103 asja mida tegema pidin. Eelmine aasta, kui etendus toimus pidin ma ise just neid inimesi majutama, kes kõik seda vaatamas käisid. Need emotsioonid, mida nad rääkisid mulle olid super kogemus. Korraga tundus, et oleksin nagu nendega koos seal etendust vaadanud. Tulgu või pussnuge taevast, aga etendus on vaatamist väärt iga ilmaga. Tollel päeval, kui ma seal abiks käisin oli ilus päikseline ilm. Nautisime kõike seda mida Kreenholm pakkus ja veel enamat. Pole Jaak Joala suurim fänn aga leian, et üldiselt kogu see teema, asukoht ja ajastu on lahe. Eriti, kui see on tehtud ajastutruult (nagu ETV saade ENSV). Ma ei hakka siin etendust ümber jutustama, kuid soovitan soojalt minna vaatama! Piletilevisse link: https://www.piletilevi.ee/est/piletid/kremli-oobikud-tartu-uus-teater-59901/ PS! Kremli Ööbikute pausi ajal on võimalus osaleda loosimises, kus loositakse välja kahe öine puhkusepakett kahele Ida-Virus.

Väike pildigalerii