Ega kodu kõrts pole, kus iga päev käima peab

Ega kodu kõrts pole, kus iga päev käima peab

Ega kodu kõrts pole, kus iga päev käima peab 1200 628 ITSERKKI

Vahepeal on tunne, et ma peaksin kuulama sõpru ning müüma korteri maha. Võtma kuskil uuesti üürikorteri ja maksma ainult nende ööde eest, mis ma konkreetselt elan sees. Jääks igasugused ühistumaksud ja nendega jamamine ära. Las korteri omanik tegeleb sellega. Ma tulin ainult magama ja riideid pesema.

Kui paljud teist on 1.2 korda maakerale tiir peale teinud. Arvan et neid inimesi on täpselt sama palju, kui mu näppe kahel käel. Minu jaoks selline statistika võrdub umbes nagu palgaga. Teed terve kuu tööd ja avastad ükshetk- vopsti! See on küll suur number. 2019 aastal olen ringi liikunud täpselt 51 777 km. Ilmselt on selline number ka teiste jaoks suur, seega olen Tallinnast-Tartu sõitnud täpselt 281,3 korda. Kuigi enamus numbreid pärineb novembri kuust ootan ma suure huviga uue aastat statistikat.  Novembri kokkuvõte on suhteliselt niru. Ainult 15 linna… ~220 000 km on kuuni jäänud

Minu hommikune to-do list one-two-step-to-go

Alustan enda ideaalset hommikut kohviga, olles ise sisse mässitud ülimugavasse hommikumantlisse (7 aastat vana, but still worth it). Nautides seda momenti hetkes, kus hommikul kell 6.40 hakkab pihta kogu minu ideaalne päev. Kohvimasin teeb täpselt sama valju häält, kui lauluväljakul esineks Rammstein.
Olles ise tegelikult üles ärganud 7.00 mitte 6.40. Jäädes hiljaks kõikjale. Kunagi üks hea inimene ütles, et hiljaks on võimalik jääda ainult üks kord päeavas ja seda ka ainult hommikul tööle minnes.
Mul on hea oskus magada hommikul kauem, just peale seda hetke, kui sain b-kategooria kätte. Maganud ikka korralikult sisse ja ainukene mida ma suudan mõelda hommikul kell 7.01 mil ma voodist üles tõusen. Kohvile piima on..? Ikka on, ainult kas hapuks läinud või värske on eraldi küsimus.
Pole kunagi aru saanud inimestest, kes ja kellel kurat on aega teha minu päeva to-do listi. Ühest asjast ma saan aru, jah sul peab olema üldiselt mingi kondikava:

 • mida sa postitan
 • mida sa kirjutad
 • kuidas sa töötad
 • seadusest tulenevalt kuupäevad (näiteks RPS-st)
 • igakuised maksud
 • pla pla pla…

Olles lõpetanud tööorjuse ükskõik millisel kujul- saan aru, et iga õhtu on gravitatsioon kõige suurem just voodi suunas. Lisaks, sellisel hetkel suudan teha ainult nelja asja

 • vegeteerida
 • vaadata filmi/seriaale (41 seriaali, millest pooled on aktiivsed/tuleb uusi episoode)
 • mängida kahte-kolme moblamängu
 • vait olla

Üldiselt hakkan vaikselt numbreid kokku lugema ning jagan teiega eelmise aasta parimaid numbreid. Olles vahetanud mitmeid kordi strateegiat ning seda teinud ka see aasta.

 • 2018 aastal vaadati Instagramis story-sid  300 000 korda
 • 2018 aastal kogusin 55 000 südant Instagramis
 • 2018 aasta lõpuks on mul Googles ainult 200 000 vaatamist
 • 2018 aatal külastasin 28 linna.
 • 2018 aastal ütlesin: “Puhkus algab täna!”

Mis on toonud 2019

Alati on öeldud, et kes teeb see jõuab. Arvan, et Hunt Kriimsilm koos 9 ametiga on olnud üli lahe! Olen näinud palju, õppinud veel rohkem ning visake pilk peale 🙂